fbpx

Najnovije vijesti

Ljetna Liga Hrvatska trči 2021. – detaljna pravila

U nastavku donosimo detaljna pravila Ljetne lige Hrvatska trči. Pokušali smo ih napisati što sažetije i informativnije, nadamo se da će svima biti jasna. Ukoliko imate još koje neodgovoreno pitanje, uvijek možete poslati mail na hrvatskatrci@gmail.com i odgovorit ćemo vam u kratkom roku.

Pročitajte još…

Majice Ljetne lige Hrvatska trči

S majica Ljetne lige Hrvatska trči čitat ćete pravi trkački strip! Brdaš je u epizodi “Tajanstvena planina”, Ravničar u epizodi “Ukleta cesta”, Mračnjak je “U dubini noći”, a Optimist u “Danu koji će promijeniti sve”.

Pročitajte još…

Medalje Ljetne lige Hrvatska trči

Počeli smo prije više od godinu dana s jednom medaljom, onom s prekriženim koronavirusom za ligu Jači od korone. Nakon toga imali smo dvije, pa četiri, a ovaj smo se puta još više zaigrali i producirali čak DEVET (9) medalja za ljetnu ligu. Kako smo do toga došli – pročitajte u nastavku.

Pročitajte još…

Ekskluzivno uz Ljetnu ligu – knjiga Siniše Marekovića “Kako sam uspio u trčanju (i ostale šaljive priče)”

Toga dana, kad sam stao na vagu i čekao da se izvrte brojke na ekranu, očekivao sam određenu devijaciju od prosjeka, ali kad je vaga veselo izbacila brojku od 102,5 kila, bio sam ljut. Ne na sebe jer sam prešao sto kila, nego na prokletu vagu koja ne radi. Napravio sam, stoga,  jedinu moguću stvar – uzeo glupu pokvarenu vagu, odnio ju u smeće i otišao u dućan bijele tehnike kupiti novu. Nisam uzeo onu koja mjeri potkožnu mast, vodu, struju u mišićima i aktivnost neurona u frontalnom korteksu, nego onu običnu – staneš, pogledaš kilažu, siđeš.

Nakon ubacivanja baterija, niveliranja novog mjernog uređaja i ponavljanja mjerenja, bile su mi jasne dvije stvari – upravo sam bacio savršeno ispravnu vagu u smeće i imam previše kila.

Pročitajte još…

Budi junak(inja) trkačkog stripa Ljetne lige

Nama stvarno godi kad nam netko kaže da nismo normalni. 🙂 Da bi to čuli što više puta, potrudili smo se i ovaj put. Za Ljetnu ligu Hrvatska trči odlučili smo trkačice i trkače staviti u pravi pravcati strip koji će biti otisnut na majicama lige. Za njih se pobrinuo Nik Titanik, a svaki strip priča jednu šaljivu priču iz trkačke svakodnevice.

Pročitajte još…

Što je u paketu Ljetne lige Hrvatska trči

Paket će kao i uvijek biti bogat, kvalitetan i poseban. Ovaj put imamo muške i ženske majice s muškim i ženskim junakom stripa, ovo prate i medalje s trkačicom odnosno trkačem. Tu je i fantastična knjiga Siniše Marekovića…

Pročitajte još…

[REZULTATI] Završena je Proljetna liga Hrvatska trči!

Finalnim četvrtim kolom proteklog je vikenda završila Proljetna liga Hrvatska trči. Na posljednjem kolu nastupilo je više od 1.500 trkačica i trkača, a bila je to prilika i za fotografiranje s medaljama, mnogi kažu – najljepšim do sad. 🙂 Već pripremamo nastavak naših trkačkih uzbuđenja, opet nešto novo i drugačije, za početak ljeta.

  Pročitajte još…

Najava finala Proljetne lige

I tako, kolo po kolo, trčanje po trčanje i stigli smo do posljednjeg kola Proljetne lige Hrvatska trči. Bilo je tu svega, i bure i sunca i snijega i proljeća kojeg ponegdje još uvijek čekamo. No trčali smo uporno i predano, jer mi to možemo. 🙂

Pročitajte još…

Rezultati trećeg kola Proljetne lige Hrvatska trči

 

Iza nas je dugi uskrsni vikend na kojem smo ponovno trčali vašu i našu Proljetnu ligu. Kako to standardno biva, iz kola u kolo trči nas manje, no i ovotjedni rezultati bili su odlični – svoj je rezultat prijavilo 1753 trkačice i trkača.

Pročitajte još…

Pred nama je treće kolo Proljetne lige

Zakoračili smo preko polovice naše lige, a plemenski rezultati i dalje su neizvjesni. Pa iako su Slušači i Urlikavci u vodstvu, nisu nedostižni.

Pročitajte još…

Scroll to top