fbpx

Najnovije vijesti

Najava četvrtog kola Zimske lige Hrvatska trči

Liga se pomalo bliži svojem kraju, ovo je pretposljednje kolo. 🙂 Čini se da bi mnogima ovo moglo biti i pravo zimsko kolo sa snijegom, eto idealne prilike za „opaliti“ atraktivnu fotku. I dalje pogađamo kilometre svog plemena i nagrađujemo najbolju trkačku priču.

Pročitajte još…

Rezultati trećeg kola Zimske lige Hrvatska trči

Iza nas je lijep prohladan vikend, u mnogim krajevima gotovo idealan za trčanje. Lijepo vrijeme zasigurno je utjecalo na odziv trkačica i trkača Zimske lige, koji su trčati u gotovo jednakom broju kao na prošlom kolu.

  Pročitajte još…

Iz vode u tenisice – kako mi je trčanje promijenilo život

Od kuda krenuti… najbolje samog početka.  Od djetinjstva sport je sastavni dio mog života, bilo je tu svega, ali najduže se zadržalo plivanje i ronjenje s kojim sam započela u srednjoj i sav onaj srednjoškolski bunt ostavila sam na bazenima i u vodi. Voda je bila moj teren, moja oaza mira, moje sve. Već tad sam shvatila da je sport nešto što mi omogućuje nositi se sa bremenom svakodnevnog života.

Pročitajte još…

Izazovi trećeg kola Zimske lige Hrvatska trči

Nakon odlično odrađenih izazova drugog kola, nastavljamo s njima i u trećem. No prije objašnjenja kako zaraditi bonus bod za svoje pleme, spomenimo najvažniji izazov – trčati/hodati za vikend!

Pročitajte još…

Pogađaj i osvoji bonus bod za svoje pleme

Pogađanjem ukupnog broja kilometara koje će na 4. kolu Zimske lige istrčati članovi tvog plemena, možeš za svoje pleme osvojiti bonus bod.

Pročitajte još…

Rezultati drugog kola Zimske lige Hrvatska trči

Proteklog smo vikenda trčali drugo kolo Zimske lige. Vrijeme se ovaj put pobrinulo da u većini Hrvatske imamo zimsko trčanje – s niskim temperaturama na „kontinentu“ i jakom burom na Jadranu.

Pročitajte još…

Moja zimska liga unutar četiri zida

Vani je debeli minus i snijeg. Zimsku opremu za trčanje nemam, što je nešto o čemu definitivno moram razmisliti, s obzirom da živim o Gorskom kotaru. Prozračne tenisice u kojima sam protrčkarala prvo kolo nakon dugotrajne pauze od jesenske lige, definitivno nisu dorasle uvjetima leda i snijega koji su u svim smjerovima oko kuće. Od petka razmišljam kako odraditi ikakvu dionicu i kada uopće to uklopiti u svoj raspored. Po dobrom starom običaju dolazi nedjelja i budim se sa stavom „Već ću to nekako odraditi tijekom dana“.

Pročitajte još…

Najava drugog kola Zimske lige Hrvatska trči

Novogodišnji su praznici iza nas, a naša liga se zahuktava. Na drugom kolu očekuje nas uobičajena borba za plemenske bodove, koje obogaćujemo novim izazovima. 🙂

Pročitajte još…

Prvo kolo Zimske lige Hrvatska trči – odličan odaziv!

Proteklog je vikenda, s ulaskom u novu godinu, počela i Zimska liga Hrvatska trči. Ukupno nas na ligi trči 1183, a prvo kolo istrčalo je (i prijavilo rezultat) 931 trkač i trkačica. Odličan odaziv od 78.7%!

Pročitajte još…

Zimska liga Hrvatska trči 2022. – detaljna pravila

S prvim danom nove 2022. godine počinje naša i vaša Zimska liga Hrvatska trči! U nastavku donosimo detaljna pravila Zimske lige, pokušali smo ih napisati što sažetije i informativnije, nadamo se da će svima biti jasna. Ukoliko imate još koje neodgovoreno pitanje, uvijek možete poslati mail na hrvatskatrci@gmail.com i odgovorit ćemo vam u kratkom roku.

Pročitajte još…

Scroll to top