fbpx

Najnovije vijesti

Hrvatska trči i PoKRENI zajedno u Ljetnoj ligi!

Stiglo nam je ljeto – teško vrijeme za ozbiljnije trkačke pripreme, ali divota za uživanje u prirodi, penjanje na planine ili brčkanje po plićaku, štogod bila vaša preferencija. Uz sve nabrojano, stiglo nam je i nešto novo – ovoga ljeta ne trčimo Ligu samo za sebe, već i za druge!

Pročitajte još…

Rezultati natjecateljskih kategorija Proljetne lige Hrvatska trči

Završila je još jedna liga Hrvatska trči, vrijeme je da proglasimo i najbrže u natjecateljskoj kategoriji.

Pročitajte još…

Najava finalnog kola Proljetne lige Hrvatska trči

Proljeće je već pokazalo i svoje vruće lice, uskoro će nam biti ugodno trenirati samo ujutro i navečer. I tako pomalo dolazimo i do kraja naše Proljetne lige, pred nama je peto, finalno kolo.

Pročitajte još…

Plemenski rezultati 4. kola

Kao što možete vidjeti letimičnim pogledom na tablicu, borba za pobjedu seli se u zadnje kolo lige. Ne znam kako vi, ali meni koji pratim Gospodina Savršenog vrlo je lako ustanoviti kako je ova liga sto puta napetija od navedene emisije koja me redovito drži na rubu trosjeda dok grizem nokte i kontam tko će dobiti ružu, a tko će u limuzini otići iz showa uz klasičan komentar – ma, ako nije prepoznao kako sam ja super, onda mi ne zaslužuje.

Pročitajte još…

Storija o Mariji

Zovem se Marija. Imam 20+20 godina. Najveći mrzitelj trčanja, donedavno. A priča ide ovako.

Pročitajte još…

Rezultati nakon 3. kola lige

Dugomjesečni prvaci, pleme nad plemenima, zvijeri koje su druge gledali s visina prve pozicije tablice polako ali sigurno skliznuli su na drugo mjesto. Nije da nismo očekivali ovakav razvoj s obzirom na nevjerojatu ekipiranost Oklopnjaka, ali vjerojatno malo boli kad kornjača stigne zeca… ili Slušača.

Pročitajte još…

Najava trećeg kola Proljetne lige Hrvatska trči

Malo po malo i eto nas i u trećem kolu Proljetne lige. U njemu se vraćamo na standardni format – trčanje od petka do nedjelje, prijave rezultata do ponedjeljka u 12:00.

Pročitajte još…

Trkački Sancho Panza

“Čuj sine, mama prijavljuje Proljetnu ligu Hrvatska trči. Hoćes sa mnom?”(pitala sam ga iz kurtoazije).Ali, nisam računala da mali gimnastičar više nije tako mali te da će kao iz topa reći “DA” (vjerojatno više iz straha da će mama napraviti nešto bez njega!). I, tako smo se moj 6-godišnji sin i ja, na samo dva klika udaljenosti, našli prijavljeni za Proljetnu ligu Hrvatska trči.

Pročitajte još…

Najava drugog kola Proljetne lige Hrvatska trči

Pred nama je drugi vikend od početka lige i drugo kolo, koje će biti malo drugačije od prethodnog.

Pročitajte još…

Istrčali smo prvo kolo Proljetne lige

Krenula je Proljetna liga Hrvatska trči. 🙂 Malo kiše, malo sunca, pravo proljetno vrijeme čekao je 1200 trkačica i trkača na njihovim cestama i putevima u prirodi.

Pročitajte još…

Scroll to top