fbpx

Najnovije vijesti

Medalje Jesenske lige Hrvatska trči

Odlično prihvaćene maskote naše Proljetne lige, vraćaju se u još originalnijem izdanju, ovaj put iz pera Davora Rukovanjskog.

Pročitajte još…

Konačni rezultati natjecateljske kategorije Ljetne lige

Evo konačno i konačnih rezultata natjecateljske kategorije Ljetne lige Hrvatska trči. 🙂 Čestitamo svima na ostvarenim rezultatima, posebno onima koji su na ovoj ligi ostvarili svoje najbolje vrijeme ili istrčali najdužu distancu!

Pročitajte još…

Završila je Ljetna liga Hrvatska trči 2021.

Posljednjim četvrtim, finalnim kolom, koje je održano proteklog vikenda završila je Ljetna liga Hrvatska trči. Ponovno je “izlaznost” bila odlična – istrčalo je i prijavilo rezultat 727 trkačica i trkača.

Pročitajte još…

Treće kolo Ljetne lige s više od 800 trkačica i trkača

Nismo posustali, opet nas je trčalo više od 800! To bi bio najkraći sažetak ovog trećeg, pretposljednjeg kola Ljetne lige Hrvatska trči. Protekli su se vikend održale i mnogobrojne “prave” utrke što je bila prilika mnogima da ih otrče i spoje to s prijavom za Ljetnu ligu.

Pročitajte još…

Rezultati drugo kola Ljetne lige Hrvatska trči

Vikend drugog kola Ljetne lige Hrvatska trči bio je tek neznatno manje vruć u usporedbi s prethodnim. No prave ljetne temperature nisu spriječile trkačice i trkače da postignu odlične rezultate i pobijede “ne da mi se” u sebi. 🙂

Pročitajte još…

Jutarnje trčanje – najbolji način kako započeti dan

Ako pogledate bilo koju prognozu vremena po satima, vidjet ćete da je temperatura zraka najniža pred svitanje. Pa ako vam se trči po relativno ugodnoj temperaturi, eto prvog razloga za ranojutarnje ustajanje i krmeljavo džogiranje.

Pročitajte još…

Gotovo 1000 trkačica i trkača na prvom kolu Ljetne lige Hrvatska trči

Iza nas je, prema prognozama sudeći, prvi u nizu ljetnih toplinskih valova. Normalno je da nas “pogađaju”, ali ovaj je ipak došao malo prebrzo nakon razdoblja ugodnijeg vremena. No kako se ono kaže – trčati se mora, pa smo trčali diljem Hrvatske, pa sve do Zanzibara (stvarno)!

Pročitajte još…

Trčanje na visokim temperaturama – da uz povećan oprez!

Temperature se dižu iznad 30C. Za sve koji imaju zdravstvene probleme i jako im smeta vrućina, možda je bolje da za vrijeme velikih vrućina odmore, ali svi ostali mogu nastaviti s treningom – uz prilagodbu i oprez!

Pročitajte još…

Počela je Ljetna liga Hrvatska trči!

Vaša i naša Ljetna liga počela je prvim kolom noćas u 00:00 sati. Rezultati već počinju stizati, bit će ovo super ljetna aktivnost!

Pročitajte još…

Ljetna Liga Hrvatska trči 2021. – detaljna pravila

U nastavku donosimo detaljna pravila Ljetne lige Hrvatska trči. Pokušali smo ih napisati što sažetije i informativnije, nadamo se da će svima biti jasna. Ukoliko imate još koje neodgovoreno pitanje, uvijek možete poslati mail na hrvatskatrci@gmail.com i odgovorit ćemo vam u kratkom roku.

Pročitajte još…

Scroll to top