Najnovije vijesti

Samo pozitiva – još nekoliko dana za prijavu na glavnu virtualnu utrku godine

Približava se krajnji rok za prijavu na glavnu virtualnu utrku godine, posljednji dan kada će to biti moguće je nedjelja 20. 9. 2020. Samo pozitiva, glavna virtualna utrka godine održava se u nedjelju 25. 10. 2020. diljem Hrvatske i svijeta.

Pročitajte još…

Samo pozitiva – glavna virtualna utrka 2020. godine!

Vrijeme je za veliku utrku. Vrijeme je za najbolje trčanje godine. Upravo to priuštit ćemo si 25. 10. 2020. kada ćemo trčati glavnu virtualnu utrku 2020. godine – SAMO POZITIVA.

 

Pročitajte još…

Majica i buff virtualne utrke Samo pozitiva

Glavni motiv virtualne utrke Samo pozitiva nastavlja se i na majici. Ovaj put odlučili smo se za visokokvalitetne majice Fruit of the Loom u crnoj boji. Odlično djeluje kontast crne boje majice i žute boje motiva. 🙂

 

Pročitajte još…

Medalja virtualne utrke Samo pozitiva

Finišerska medalja najvrijednija je uspomena na utrku i na vrijeme kada smo je trčali i svakako jedan od najvažnijih elemenata virtualnih utrka. Iz tih razloga, posebnu pažnju posvećujemo upravo njima, tražeći uvijek najbolje rješenje, atraktivnost, simboliku.

Pročitajte još…

Dajmo šansu trčanju, dajmo šansu sebi!

Dragi moji PLAVI, dragi moji ZELENI, dragi organizatori, hvala vam! A na čemu? PET, PET, JEDANAEST, PETNAEST – moji su prijavljeni rezultati u prva četiri kola. Ni u snu nisam mislila da ću ustrajati i uspjeti.

Pročitajte još…

Hrvatska trči – Intersport nagrađuje najbrže trkačice i trkače natjecateljske kategorije

Intersport, naš najveći lanac multibrand sportskih trgovina, bio je glavni sponzor ljetne lige Hrvatska trči. Osim rekreativne kategorije, svoj rezultat na četiri dionice sudionici su mogli prijaviti i u natjecateljsku kategoriju. Najbrži su svojim trčanjem zaslužili vrijedne nagrade Intersporta.

Pročitajte još…

Ljetna liga Hrvatska trči – u brojevima

Nedavno je završila naša i vaša ljetna liga Hrvatska trči, pa je vrijeme da iznesemo i statistiku pet trkačkih vikenda mjeseca kolovoza 2020. godine. 🙂

Pročitajte još…

Završila je ljetna liga Hrvatska trči – bilo je ovo pravo trkačko ljeto

Nešto ću vam priznati – samo najuporniji trkači trče po toj vrućini koja nas je zadesila kroz kolovoz. Mnogi, čak i ozbiljniji trkači, svoj odmor od trčanja planiraju baš u ljetnim mjesecima kada je (pre)vruće za trčanje, pa planinare, plivaju ili jednostavno – odmaraju.

Pročitajte još…

Ljetna liga Hrvatska trči – trčimo još jednom, proslavimo kraj lige zajedno

Svemu lijepom dođe kraj, a možda je kraj i važan element ljepote – kad nešto traje predugo, nerijetko se ljepota izgubi. 🙂 Naša i vaša ljetna liga Hrvatska trči nije je izgubila, bila je lijepa i posebna.

Pročitajte još…

Zaštićeno: Periodizacija trkačkih treninga – osnova svakog dobrog rezultata

Ovaj sadržaj je zaštićen lozinkom. Da biste ga vidjeli unesite vašu lozinku ispod:

Scroll to top