Najnovije vijesti

Uskoro kraj prijava za Proljetnu ligu

Još nas samo nekoliko dana dijeli od kraja prijava za Proljetnu ligu Hrvatska trči. Priliku za sudjelovanje iskoristilo je do sad više od 2.200 trkačica i trkača, a posljednji dan za prijavu i uplatu kotizacije je ponedjeljak 15. 2. 2021.

Pročitajte još…

Medalje Proljetne lige Hrvatska trči

Uvijek se trudimo ponudi nešto atraktivno i novo, svaki put podignemo si letvicu i pokušamo je preskočiti. Nakon Ljetne i Zimske lige, odlučili smo se za hrabri iskorak i osmislili natjecanje četiri plemena.

Pročitajte još…

Što je u paketu Proljetne lige Hrvatska trči

Uvijek se brinemo da naši trkači dobiju što bolji startno/finišerski paket, da ih razveselimo dizajnom i kvalitetom. Ovaj smo se put posebno potrudili i osmislili čak četiri različita vizuala za četiri plemena koja će se natjecati na proljetnoj ligi.

Pročitajte još…

Završila je Zimska liga Hrvatska trči, zaokružili smo planet Zemlju

Posljednjim novogodišnjim kolom završila je Zimska liga Hrvatska trči, koju smo kroz četiri vikenda trčali od 12. 12. 2020. Iako je na četvrtom kolu nastupilo manje trkačica i trkača nego na prethodna tri, ponovno smo istrčali više od 10.000 kilometara, što ukupni zbroj kilometara lige podiže na 44.590. Lijep krug oko ekvatora (i malo više). 🙂

Pročitajte još…

Treće, božićno kolo Zimske lige s gotovo 1.400 trkačica i trkača!

Iako je treće kolo Zimske lige Hrvatska trči održano u božićno vrijeme, to nije spriječilo gotovo 1.400 trkačica i trkača da prikupljene kalorije izvjetre na trčanju. 1.384 ih je prijavilo svoj rezultat trčanja ili hodanja, a svi zajedno pretrčali smo 11.087 kilometara. Još nas oko 5.500 kilometara dijeli od optrčavanja ekvatora, što znači da ćemo na četvrtom kolu sigurno zaokružiti planet. 🙂

Pročitajte još…

Na drugom kolu trčalo više od 1.500 zimskih trkačica i trkača

Poučeni iskustvom ljetne lige, očekivali smo da će se dogoditi pad broja trkača na drugom kolu u odnosu na prvo. Dogodio se, ali nije bio značajan, tek oko 150 trkačica i trkača manje istrčalo je drugo kolo, što je odlično.

Pročitajte još…

Trčimo drugo kolo Zimske lige Hrvatska trči

Naša liga ide dalje, ne diraju nas ni nove mjere stožera, a ni hladnoća, jer – mi to možemo! Vikend pred nama donosi nam drugo kolo, na kojem ćemo se ponovno natjecati timski, možda protiv nekog suparnika u natjecateljskoj kategoriji, a mnogi će u opuštenom ritmu svoje kilometre posvetiti samo sebi. Kako se ono kaže, trčati se mora. 😉

Pročitajte još…

Rezultati prvog kola Zimske lige Hrvatska trči

Iza nas je prvo kolo Zimske lige Hrvatska trči na kojoj je nastupilo 1.672 trkačice i trkača, točnije, toliko ih je na vrijeme prijavilo svoj rezultat. Istrčali smo 12.005 kilometara, odnosno 7,18 km po trkačici/trkaču, što je stvarno odlično.

  Pročitajte još…

Bura protiv bljuzge – kako svom timu donijeti pobjedu

Svi smo mi ili u bljuzgi ili na buri. OK, nismo baš doslovno, već branimo boje timova na našoj Zimskoj ligi. 🙂 No kako timu osigurati pobjedu?

Pročitajte još…

Zimska liga Hrvatska trči – detaljna pravila

U nastavku donosimo detaljna pravila Zimske lige Hrvatska trči. Pokušali smo ih napisati što sažetije i informativnije, nadamo se da će svima biti jasna. Ukoliko imate još koje neodgovoreno pitanje, uvijek možete poslati mail na hrvatskatrci@gmail.com i odgovorit ćemo vam u kratkom roku.

Pročitajte još…

Scroll to top