fbpx

Izniman interes za Zimsku ligu Hrvatska trči!

Nakon tri dana od otvaranja prijava, više od 1.500 trkačica i trkača odlučilo je početak zime provesti aktivno. Sve koji se još nisu prijavili, a planiraju, pozivamo da to učine što prije, prijave uskoro zatvaramo.

Kao i u ljetu, imat ćemo dva tima koji se “bore” međusobno. Zeleni tim, koji ovaj put ima naziv “Bljuzga” i plavi tim “Bura” borit će se i protiv vremenskih nepogoda po kojima su dobili ime.

Zimska liga Hrvatska trči naglasak stavlja na rekreaciju, na nju su pozvani baš svi. Nije potrebno da budete ozbiljan trkač, čak ne morate niti istrčati najkraću dionicu od 5 km, možete je i prehodati. No ona je i natjecateljska, za sve koji žele. 🙂

– Cilj nam je da trkači ostanu aktivni tijekom zime, kada je motivacija manja. Zbog toga smo ponovno pokrenuli ovo timsko natjecanje, kontinentalne protiv jadranske Hrvatske. Trčimo četiri kola, vikendima od 12. 12. 2020. do 3. 1. 2021. To znači da ćemo u trkačkom društvu proslaviti Božić te istrčati prvu utrku u novoj 2021. godini – poručuje Zvonimir Mikašek, pokretač lige.

Uz trčanje, sve koji budu sudjelovali očekuje odličan trkački paket u kojem su startni broj, časopis “idemo!”, predivna sportska majica dugih rukava te fantastična finišerska medalja lige.

 

SAZNAJTE VIŠE O ZIMSKOJ LIGI HRVATSKA TRČI

 

Scroll to top