fbpx

Najava trećeg kola Jesenske lige Hrvatska trči

Pred nama je vikend trećeg kola Jesenske lige, koje će biti i posljednje kolo prvog dijela lige, u kojem se plemena natječu po principu “svako sa svakim”.

U protekla dva kola imali smo uzbudljive okršaje u kojima su zasad najuspješniji bili Čudnovati slušači. U oba susreta, s Pustolovcima i Urlikavcima, Slušači su bili bolji i tako s pravom stoje na vrhu tablice nakon dva kola. U trećem na megdan im izlaze Tromi bambusari, koji su u dosadašnjem tijeku lige osvojili skromni bod izu susreta s Pustolovcima. Jasno je tko su favoriti u ovom meču, ali nikad se ne zna. 🙂

 

Drugi par trećeg kola čine Živahni pustolovci i Šumski urlikavci . Urlikavci su drugi u trenutnom poretku, s tri boda osvojena protiv Bambusara. Ovaj put će se boriti sa Živahnim pustolovcima, koji imaju dva boda osvojena protiv Bambusara. Ovo je neizvjestan par i ne bi smo se kladili tko će odnijeti prevagu.

 

 

I dalje vrijede ista pravila – pleme čija izlaznost bude veća osvaja dva boda, pleme koje po jedinki istrči više metara osvaja jedan bod.

Nakon ovog kola dobit ćemo konačni poredak tablice i krećemo u polufinale. U njemu će svi dobiti priliku za plasman u finale, jer se natječu prvoplasirano pleme i ono na četvrtom mjestu, a drugi par čine drugi i treći iz tablice.

Sretno svima! 🙂

 

 

Scroll to top