fbpx

Plemenski rezultati 4. kola

Kao što možete vidjeti letimičnim pogledom na tablicu, borba za pobjedu seli se u zadnje kolo lige. Ne znam kako vi, ali meni koji pratim Gospodina Savršenog vrlo je lako ustanoviti kako je ova liga sto puta napetija od navedene emisije koja me redovito drži na rubu trosjeda dok grizem nokte i kontam tko će dobiti ružu, a tko će u limuzini otići iz showa uz klasičan komentar – ma, ako nije prepoznao kako sam ja super, onda mi ne zaslužuje.

Mislili ste da se šalim kad sam rekao da pratim tu emisiju? Okej, istina je takva da mi je televizor u dnevnom blizu pa čujem sve što se događa, nije baš da gledam. Da, nije baš neki izgovor.

Nego, gdje smo mi stali? Tablica, da.

 

Dakle na vrhu mrtva trka između Oklopnjaka i Slušača. Nitko ne popušta ni pedalj, s time da moramo ustanoviti da su u ovom kolu Slušači briljirali – izašlo ih je najviše, 68,62% i donijelo im 8 bodova i pretrčali su najviše po jedinki – čak 8867 metra svaki što je vrijedilo 4 boda. Maksimalnih 12. Ubitačno.

No, Oklopnjaci, iako nešto slabiji, ubrali su 6 bodova za 68,54% izlaznosti i 3 boda za 8734 metra po oklopu plus dodatni bonus bod za priču koju je napisala Marija Zrinušić. S malom prednosti iz prošlog kola, dovoljno da prvo mjesto podijele s već spomenutim slušaličarima. Ako ovako ostane i sljedeće kolo, morat ćemo napraviti produžetke van sudačke nadoknade.

A onda možda i penale.

Bambusari su pobrali 4 boda za ekipiranost od 64,47% i samo 1 tromi bod za pretrčanih 7263 metra po bambusojedu. Samo 4 boda, ali zato tu je slika koju je poslao Siniša Ludaš (dobro ti je prezime, imenjače) što ih je stavilo za njušku ispred 4 boda koje su skupili Urlikavci – najmanja 2 za izlaznost od mizernih 58,33% i 2 za istrčanih 8422 metra po zvijeri. Na 3 boda razlike od Bambusara, džaba im motivacijska poruka na majicama koju očito ne nosi dovoljan broj Urlikavaca da bi napravili razliku u izlaznosti.

I to vam je dragi moji to. Tko će dobiti ružu i napustiti emisiju, a tko će ostati u igri da postane izabranik lige? Tko?

Znat ćemo u ovo vrijeme sljedeći tjedan kada ću tablicu objaviti još kasnije da cijeli dan provedete u apsolutnoj agoniji iščekujući ishod ove bezvremenski napete sapunice.

Piše: Siniša Mareković

oznorCO

Scroll to top