fbpx

Portal 3sporta poklanja knjige Abeceda trčanja

Surađivali smo u nastanku knjige Abeceda trčanja i ponosni smo na to. Napisali su je dr. sc. Pavao Vlahek i dr. sc. Ladislav Havaš, iz vlastitog dugogodišnjeg iskustva i uz pomoć tone literature.

Ova vas knjiga vodi od samih početnih trkačkih koraka pa sve do priprema za ultra distance.  Ona je svojevrsna biblija za sve koji žele znati više o trčanju, a žele sadržaj na hrvatskom jeziku.

 

– Trčanje osim brojki vezanih uz kilometre, sekunde, minute, sate pa čak i dane ima jednu puno važniju komponentu, a to je emocija. Emocija sreće, uzbuđenja tijekom i nakon trčanja. Emocija tuge nakon ozljede i lošeg iskustva na utrci ili treningu. Stilom pisanja pokušali smo tekstove učiniti zanimljivim i razumljivim, ponekad apsurdno šaljivim, a ponekad nasmrt ozbiljnim, bliskima različitosti karaktera čitatenja vezanih uz ovo podneblje. Da li smo uspjeli, prosudite sami. Ova knjiga je kao i svaka sljedeća utrka. Nepredvidiva. Uvijek kao da je prvi put. U tome je i draž, – ovime autori završavaju predgovor knjizi.

Na ljetoj ligi Hrvatska trči portal 3sporta poklanja deset knjiga Abeceda trčanja trkačicama i trkačima.

Više o knjizi Abeceda trčanja

 

Poklone portala 3sporta dobili su:

Magdalena Jušinski 1746
Katica Barišić Ćućić 1213
Mirna Kuzmic 2913
Dinka Putar Kapustic 2563
Franko Vočanec 2713
Bojan Šebrek 2230
Višnja Božić 2168
Ines Mazur Vidaković 3600
Tamara Perušić 1115
Lena Vidra 2758

Molimo sve dobitnike da nam na mail srksparta@gmail.com jave svoju adresu. Poklone šaljemo za 7-10 dana.

Scroll to top