fbpx

Pred nama je treće kolo Proljetne lige

Zakoračili smo preko polovice naše lige, a plemenski rezultati i dalje su neizvjesni. Pa iako su Slušači i Urlikavci u vodstvu, nisu nedostižni.

Najveći broj plemenskih bodova donosi sudjelovanje, što znači da svi Svejedi i Ljenivci samo trebaju obuti tenisice i istrčati pokoji kilometar i još stignu s trona pomaknuti trenutno vodeće. No hoće li se uspjeti odmaknuti od uskrsnog stola i pobijediti “odmaranje”, to ćemo tek vidjeti. 😉

Pravila sad već svi znaju i nema ih potrebe ponavljati. Za natjecateljsku kategoriju i dalje treba priložiti link na aktivnost, što ne treba za rekreativnu kategoriju.

 

Ovo kolo trčimo i u ponedjeljak

S obzirom na blagdane i to da je i ponedjeljak neradni dan, odlučili smo treće kolo produžiti i na ponedjeljak 5. 4. To znači da možete trčati od petka u 00 do ponedjeljka u 24 sata, a rezultat prijaviti još i u utorak 6. 4. do 12 sati.

Šaljite na fotografije s trčanja za zajednički album na hrvatskatrci@gmail.com

 

Drugi izazov za bonus plemenski bod – trčimo u zoru

Drugi izazov još je izazovniji od prvog 🙂 Ovaj put tražimo da na Facebook grupi Hrvatska trči objavite fotografiju s trčanja u zoru, koja ne mora biti selfi 🙂 . Priroda se budi, jutra su predivna, pa zašto se odmah iz kreveta ne uputiti na kratki (ili dugi) trening i uhvatiti prve zrake sunca.

Najbolja fotografija objavljena u grupi donijet će plemenu iz kojeg je trkač(ica) bonus bod, koji u konačnici može utjecati na poredak pa čak i pobjedu.

Ukoliko imate kakva pitanja i dalje smo na raspolaganju na mail adresi hrvatskatrci@gmail.com.

 

Sretan Uskrs!

 

Trčite za vikend i vidimo se u Facebook grupi Hrvatska trči!

Scroll to top