fbpx

Rezultati četvrtog kola Zimske lige Hrvatska trči

Ovo kolo obilježio je nešto manji broj prijavljenih rezultata, trčalo nas je 756. Na to je utjecalo više faktora, a prema svakodnevnim objavama u grupi, jasno je da su mnogi od nas „pobrali“ omikron ili samoizolaciju zbog njega.

Zimska liga približila se svom finalu, pred nama je još samo jedno kolo, za predstojeći vikend. Osvrnimo se na rezultate ostvarene u četvrtom kolu…

Plemenski rezultati

Ljenivci, kapa dole. Do sada još nismo imali ovako konzistentno pleme koje je udružilo sve snage kako bi napustili natjecanje i opravdali svoje lijepo ime. Unatoč apsolutnom trudu da ne napravite ništa, skupili ste čak 5 bodova i to 4 za izlaznost od 62,33% i minimalnih (kako drugačije) 1 bod za pretrčanih 7477 metra po Ljenivcu. Nemamo što za reći osim – svaka čast na (ne)trudu.

Na vrhu, dosadno najbolji Slušači opet su se aktivirali i napravili razliku od sredine tablice. Možda ne bi bilo loše da, ako Ljenivci ispadnu, dio njih prijeđe Slušačima tek toliko da im malo pokvare prosjek. To bi bio cunning plan i doveo bi do zanimljivih, ako ne i tektonskih poremećaja u budućem poretku. Čudnovati su skupili 11 bodova – 8 bodova za izlaznost od 67,47% i 3 za istrčanih 8546 metra po slušalicama. Usporite malo Slušači, di je priša?

Na sredini tablice mrtva trka – Urlikavci (opet) posustali, a Oklopnjaci (opet) stisnuli i eto nas na izjednačenju drugog mjesta samo jedno kolo do kraja. Kornjače su ozbiljno shvatile motivaciju od prošlog tjedna i pobrali 8 bodova, od čega je 6 za izlaznost od 63,92%, a 2 za pretrčanih 7910 metra po oklopu. S druge strane, Urlikavci nisu baš briljirali pa su uspjeli pobrati dva boda manje – samo 2 najmanja boda za zabrinjavajuće malu izlaznost od 59.51% i najvećih 4 za pretrčanih 8918 metra po Urlikavcu. Dakle imate force i radite brutalne kilometre… ali Urlikavci, koliko vas to izlazi? Hladno vam je? Pa imate krzno, dajte se uozbiljite…

 

Nakon zbrajanja bonus bodova…

Iako tromi u trčanju, Ljenivci su pokazali izuzetnu kreativnost pri fotografiranju i u ovom predzadnjem kolu osvojili počasni bod za najbolju fotku koju nam je poslala Ivana Ljubej. Svaka čast na originalnosti!

Što se priče tiče, tu nije bilo uopće puno razmišljanja i nju je za svoje Oklopnjake pobrala Ivana Novak sa svojom prekrasnom i izuzetno motivirajućom životno trkačkom pričom. Za kraj, pogađanje vam u ovom kolu nije išlo baš najbolje pa smo tako najbliži pogodak za Urlikavce imali čak 59 kilometara daleko, dok je onaj najbliži bio Oklopnjački koji im je donio još jedan bod zbog samo 8 kilometara fulavanja u ukupno istrčanoj kilometraži. To je opet Oklopnjake malo odvojilo od Urlikavaca, ali ne toliko da se to ne preokrene.

Obratite pažnju da u zadnjem kolu teoretski možete osvojiti maksimalnih 16 bodova za svoje pleme – 8 za izlaznost, 4 za kilometre i 4 za bonus bodove. Ako se dogodi da briljirate u svim poljima, svi imate šansu za pobjedu… osim Ljenivaca… oni su odlučili da svo to skupljanje bodova nije vrijedno truda i da treba živjeti svoje ime. Da se razumijemo – i to isto respektiramo

REZULTATI NATJECATELJSKE KATEGORIJE

REZULTATI REKREATIVNE KATEGORIJE

 

Foto album:

btr

frem

frem

frem

created by inCollage

 

 

 

Scroll to top