fbpx

Rezultati drugog kola Jesenske lige

Drugo kolo Jesenske lige obilježilo je lijepo vrijeme u gotovo cijeloj Hrvatskoj. Temperature bliže ljetu nego kraju listopada kvarila je samo magla koja se povremeno duže zadržavala.

Nakon ovog vremenskog izvještaja, evo i plemenskih rezultata. 🙂

Prvi par drugog kola bili su Šumski urlikavci i Čudnovati slušači. Svi (osim Slušača) potajno su se nadali da će manje favorizirano pleme Urlikavaca u drugom kolu uzeti barem jedan bod za kilometražu, ali to se nije dogodilo. Slušači su opet izišli u velikom postotku (74.6%) i istrčali u prosjeku 8560 metara i u “derbiju” kola odnijeli sva tri boda. Urlikavaca je izišlo 71.7% i u prosjeku su pretrčali 8344 metra. Bravo Slušači, ako ovako nastavite pobjeda se smiješi. Urlikavci će u idućem kolu imati slabijeg protivnika, ali i dalje se moraju potruditi da ih pobijede.

Drugi par sačinjavali su Živahni pustolovci i Tromi bambusari. Pustolovci su po prvi put od kada postoje osvojili bodove, i to ne jedan već čak dva! 🙂 Na trkalište su izišli u većem postotku (72.3%) što je 0.3% više od Bambusara. O pobjedi je dakle odlučivalo tek nekoliko Pustolovaca koji su odlučili istrčati kolo ili poneki Bambusar koji je umjesto trčanja gledao Nedjeljom popodne. 😉 Za izlaznost su Pustolovci zaslužili dva boda, no onaj treći Bambusari su im ukrali većom “kilometražom po jedinki pande”. Naši vrijedni bambusožderi istrčali su skoro 7300 metara u prosjeku, dok su puževi svoj trag ostavljali na 7100 metara. Dakle, Pustolovci dva boda, Bambusari jedan (ali vrijedan).

Za idući vikend vi ćete trčati treće kolo lige, a mi ćemo dovršavati pakiranje trkačkih paketa i početi sa slanjem. A najava i parovi trećeg kola za koji dan… 🙂

 

 

 

Scroll to top