fbpx

Rezultati drugog kola Zimske lige Hrvatska trči

Proteklog smo vikenda trčali drugo kolo Zimske lige. Vrijeme se ovaj put pobrinulo da u većini Hrvatske imamo zimsko trčanje – s niskim temperaturama na „kontinentu“ i jakom burom na Jadranu.

Plemenski rezultati

Na drugom kolu trčalo vas je dosta i kao i uvijek, bodove za izlaznost odlučivale su decimale… osim kod Ljenivaca, oni su standardno bili najmanje zainteresirani za trčanje pa niti ne čudi da su za izlaznošću od 71,30% uzeli samo 2 boda, a s pretrčanih 7453 metra po glavi drugi najgori u ligi. S ta nova 4 boda zauzeli su dno tablice i, kako se čini, neće daleko od tamo…

Oklopnjaci su skoro pa ponovili reze iz prvog kola i masivno izašli na teren što im je donijelo maksimalnih 8 bodova za izlaznost od 73,96%, te utješni 1 bod za najmanje pretrčanih metara po oklopu – njih 7313.

Slušači već dosadno najbolji – pokupili su prosječnih 6 bodova za izlaznost od 73,60% ali zato najviša 4 boda za apsolutno fantastičnih 8174 metra po jedinki! Rade oni polako razliku, ali sve je to još u dosegu preokreta s obzirom da smo odradili samo 2 kola od njih ukupno 5.

Urlikavci su odlučili biti Oklopnjacima za petama – izašlo ih je 73,28% što je vrijedilo 4 boda i pretrčali su odličnih 8018 metra po Urlikavcu što je preračunato čak 3 boda za metražu.

Bonus bodovi

Čak dva bonus boda odnijeli su Oklopnjaci za najbolju priču i za najbolje naškrabani 2022 GPS-om. Bravo kornjače, ti bodovi su vas malčice udaljili od Urlikavaca koji su vam disali za vratom.

Kad smo kod Urlikavaca, i oni su pobrali jedan bod i to za ultragenijalnu fotku (u naslovu ovog teksta). Bod po bod… puno bodova.

Last but not least at all – kod pogađanja kilometraže, što nam je novi tjedni izazov u kojem ste očito uživali jer je pristiglo čak 163 prognoza, dogodilo se nešto čemu se nismo nadali – netko od vas je zapravo pogodio broj istrčane distance U KILOMETAR! Ni sami nismo mogli vjerovati kada smo gledali pa smo išli provjeravati zapis na web formi, pa naš zbroj… i tako je kako je – Olga Slunjski je napisala da će Čudnovati slušači ukupno istrčati 2256 km i to je točno onoliko koliko su pretrčali.

Ljenivci, standardno, nisu osvojili ništa. Uostalom, ne zovu se tako slučajno

 

Ovako su plemena ukupno trčala na drugom kolu:

Ljenivci: 1185 km

Slušači: 2256 km

Oklopnjaci: 1828 km

Urlikavci: 1481 km

 

REZULTATI NATJECATELJSKE KATEGORIJE

REZULTATI REKREATIVNE KATEGORIJE

 

Pred nama je treće kolo lige, koje počinje u petak 14. 1. 2022.

 

btr

fbt

 

Scroll to top