fbpx

Rezultati drugog kola Zimske lige

Drugo kolo Zimske lige bit će upamćeno po pravim zimskim uvjetima – napokon smo pogodili naziv lige! 🙂

Još je petak nudio koliko-toliko ugodno vrijeme za trčanje, no subota i nedjelja donijele su nam snijeg, kišu, snažan vjetar… Nećemo to nazvati “ugodnim” vremenom za trčanje, ali takvo vrijeme ima svoje draži, samo se treba dobro opremiti. Gazilo se po snijegu i ledu, kisnulo, borilo protiv jakog vjetra… i tako u cijeloj Hrvatskoj – pa i šire. 🙂

Plemenski rezultati bez iznenađenja

Nakon obrade rezultata plemena, jasno je da su favoriti ovaj put opravdali očekivanja. Kao prvi par susreli su se Čudnovati slušači i Živahni pustolovci, a po oba kriterija bolji su bili Slušači. Oni su i apsolutni pobjednici kola s najvećom izlaznošću (71.39%) i najvećom prosječnom “metražom” (8695 m). Ne čudi ovaj drugi podatak, među Slušačima imamo prijavljen popriličan broj ozbiljnih kilometraža od preko 20 km. Živahni pustolovci odradili su jedno živahno kolo, trčalo ih je 67.5%, a u prosjeku su prevalili 7268 metara.

Drugi par činili su Šumski urlikavci i Tromi bambusari. Iako ni jednima ni drugima zimski uvjeti ne bi trebali smetati, Urlikavaca se ipak skupilo više i u ovom kolu pripadaju im tri boda. Bili su dakle jači u izlaznosti (70.33%), kao i u prosječnoj distanci po trkaču (7981 m). Bambusari su u ležernom tonu prevalili prosječno 7288 metara, a trčalo ih je 61.25%.

Zasad je tablica monotona, što sigurno nećemo reći nakon trećeg kola, u kojem se sastaju dva vodeća plemena te ona na trećem i četvrtom mjestu.

Trčimo već od petka! 🙂

POJEDINAČNI REZULTATI 2. KOLA

 

Scroll to top