fbpx

Medalje Hrvatska trči ljetne lige

Na našim utrkama uvijek težimo visokim standardima. Želimo dizajnom, pristupom svakoj trkačici i svakom trkaču, marketingom, startnim i finišerskim paketom… slijediti najviše standarde najboljih utrka u svijetu i kod nas. Zbog toga uvijek puno pažnje posvećujemo medaljama, koje su trkačicama i trkačima najdraži suvenir i uspomena na utrku. I ovaj smo put posao izrade vizualnog identiteta i medalja povjerili Siniši Marekoviću – i pogodili.

Siniša je dizajnirao tridesetak medalja za mnogobrojne velike utrke u Hrvatskoj i susjedstvu. On je i sam trkač i dobro zna koliko je za uspjeh utrke važan vizualni identitet i naravno medalja, kao ona “svjećica na torti” koju svatko od nas ljubomorno čuva na svom mjestu za trofeje.

 

Slične a toliko različite

Medalje za Hrvatska trči ljetnu ligu prate priču – dva tima, zeleni i plavi, koji se međusobno natječu. Prema tome, finišerska medalja koju ćete dobiti bit će u skladu s bojama tima za koji trčite.

Zelena medalja ima motive kontinentalne Hrvatske, a plava jadranske Hrvatske. Sigurni smo da će izgled medalje biti jedan od kriterija kod odluke za koji tim ćete trčati. 🙂

Finišerska medalja zelenog tima

 

Finišerska medalja plavog tima

 

 

Saznajte sve o ligi

Pronađite odgovore na najčešća pitanja

Prijavite se odmah

 

 

Scroll to top