fbpx

Najava drugog kola Proljetne lige Hrvatska trči

Pred nama je (nadamo se) lijep vikend i konačni početak toplijeg vremena, bar na „kontinentu“. Čeka nas drugo kolo Proljetne lige Hrvatska trči, na kojem ćemo svi zajedno opet istrčati svoje kilometre, za sebe i svoje pleme.

Pravila su ista, no imali smo nekoliko jednakih upita pa idemo još jednom pojasniti. Bez obzira koliko i u kojoj kategoriji ste trčali na prvom kolu, na drugom (i svima iza njega) možete opet trčati što god želite, drugu distancu, rekreativnu umjesto natjecateljske kategorije…

Također, ako sudjelujete u rekreativnoj kategoriji ne morate prilagati URL trag aktivnosti prilikom prijave rezultata. Svi kilometri, bez obzira jesu li u natjecateljskoj ili rekreativnoj kategoriji, sudjeluju u „plemenskim“ rezultatima.

Ako vam je do natjecanja, morate istrčati jednu od zadanih dionica – 5, 10, 21.1 ili 42.2 km i imati aplikaciju koja može podijeliti link na aktivnost kako bismo je mogli pogledati. Ovo je važno, jer želimo da natjecateljski dio bude što pravedniji i da onemogućimo pokušaje izigravanja sustava i prijave nerealnog rezultata. Znači, molimo vas da koristite aplikaciju koja može podijeliti link (to je ono https://aplikacija.com…) i da taj link prilikom prijave natjecateljskog rezultata zalijepit u polje URL traga. To su Sports Tracker, Strava, aplikacije sportskih satova (Garmin, Suunto, Polar) itd.

REZULTATI PRVOG KOLA:

Proljetna liga Hrvatska trči – trčalo više od 2.000 trkačica i trkača!

 

Plemensko natjecanje

Rezultate prvog kola vjerojatno ste već vidjeli, dva su tima izjednačeni i imaju po četiri boda. Urlikavci su se u najvećem postotku odazvali trčanju na prvom kolu, pa im pripada i najveći broj bodova za to, a Slušači su u prosjeku istrčali najviše kilometara i pripada im jedan bonus bod.

Dakle, bodove za pleme osiguravate tako da istrčite i prijavite svoj rezultat. Po tom se kriteriju dijele bodovi, od 4 do 1. Ako želite pobjedu svog plemena, trčite svako kolo. 🙂

Uz osnovni kriterij, i ovaj ćemo put dodijeliti bonus bod plemenu čiji su trkači u prosjeku prešli najveći broj kilometara.

 

Prvi izazov –  osvoji bonus bod za svoje pleme

Na ovom nas kolu čeka i prvi izazov koji će nekom plemenu donijeti bonus bod. Koji je zadatak?

Napravite trkački selfi u stilu svog plemena i objavite ga na Facebook grupi Hrvatska trči. Može to biti fotka s drveta (molimo oprez! 🙂 ), zavijanje na mjesec, dobar trkački obrok ili mimikrija.

O najboljoj slici odlučit će stručni žiri u sastavu Bear Grylls, John Cleese i Lady Gaga. 😉

 

Startni paketi

Kako smo i najavili, ovaj vikend pakiramo i pripremamo startne pakete, koje će vam u toku idućeg tjedna kurir dostaviti na kućna vrata. U paketu će biti sve obećano, a i malo iznenađenje za djecu.

Moramo vam reći da su medalje fantastične!

 

Toliko za sad, trčite za vikend i vidimo se u Facebook grupi Hrvatska trči!

Scroll to top