fbpx

Natural Wealth daruje trkače ljetne lige Hrvatska trči

Partneri portala 3sporta.com ponovno su se sponzorski uključili i odlučili darivati trkačice i trkače ljetne lige Hrvatska trči. Među njima je i Natural Wealth koji poklanja mali paket svojih proizvoda.

 

Natural Wealth® od početka ima istu ideju vodilju. Svojim kupcima nudimo samo IZVANREDNE proizvode. Vjerujemo u suradnju s prirodom. U naše proizvode ugrađujemo sastojke vrhunske kvalitete tražeći čiste, standardizirane, kontrolirane sirovine bez GMO sastojaka te ono najbolje iz prirode. Dosljedno primjenjujemo najviše standarde kvalitete.

Svoje proizvode podvrgavamo brojnim testovima i analizama, od samog početka proizvodnog procesa pa do isteka roka valjanosti. Sve je to dio naše posvećenosti kvaliteti. Jer samo je najbolje dovoljno dobro. Čistoća, kvaliteta i snaga naših proizvoda prepoznatljiva su slika naših proizvoda i vjernih korisnika. Zato je Natural Wealth® sinonim za vitamine, minerale i dodatke prehrani! Brand smo broj 1 u Hrvatskoj i dobitnici više od 20 nagrada!” – kažu o sebi iz Natural Wealtha.

Poklone Natural Wealtha u dobili su:

Marina Benotic 2930
Igor Pavlić 2398
Goran Bozic 2921
Ivona Šimunović 2719
Ana Balint 3370
Marina Dolezar Rajković 1875
Mario Markus 3190
Katarina Tadić 1195
Nikolina Nađ 1229
Igor Petrak 1083

Molimo sve dobitnike da nam na mail srksparta@gmail.com jave svoju adresu. Poklone šaljemo za 7-10 dana.

Scroll to top