fbpx

Završilo je prvo kolo – bez iznenađenja

Iza nas je prvo kolo Jesenske lige. Ukratko – petica svima za izlaznost (skoro 78%), i za prijeđene kilometre (oko 7.7 po trkačici/trkaču). BRAVO!
Bez obzira na miksanje plemena nakon ispadanja Oklopnjaka, ništa se značajno nije promijenilo u tome kakve rezultate ostvaruju plemena.

1. PAR

Odlični su opet bili ČUDNOVATI SLUŠAČI. Oni su u velikom broju “izašli na borilište”. 79% njih na čudnovate je načine trčalo i hodalo protekli vikend. I ne samo to, uputili su se oni u daljinu, a kad su se vratili na početak, sat im je pokazao u prosjeku 8.5 kilometra – stvarno odlično.
Nesreću da ovako raspoloženim Slušačima iziđu na megdan u prvom su kolu imali ŽIVAHNI PUSTOLOVCI, novo pleme sastavljeno od (gotovo jednako) samozatajnih trkačica i trkača kakvi su Slušači. No, među Pustolovcima je puno početnika i onih koji još nisu svjesni da su pravi pravcati trkači. Pustolovci su imali manju izlaznost (75%) i prosječnu udaljenost po jediniki (7.1 km) od Slušača, a to znači da sva tri boda u prvom kolu pripadaju Slušačima – dva za izlaznost i jedan za kilometražu.

2. PAR

U drugom paru imali smo bitku između Šumskih urlikavaca i Tromih bambusara. I opet nije bilo iznenađenja. ŠUMSKI URLIKAVCI su najozbiljnije od svih shvatili važnost da svaki član/članica plemena mora istrčati svako kolo, a uz to ima ih i najmanje. U prvom su kolu zamalo stigli do 80% izlaznosti, a i pretrčana udaljenost je više nego odlična – 8.3 km po trkačici/trkaču.

TROMI BAMBUSARI nisu imali šanse protiv vučjeg plemena iako ih trebamo pohvaliti za trud. 77% pandi odlučilo je iskoristiti lijepo vrijeme za lagano trčanje u skladu s filozofijom plemena, a pri tome su u prosjeku prešli 6.7 km. Odlično za Bambusare!

Tako smo došli i do drugog savršenog skora koji su ostvarili Urlikavci osvojivši u prvom kolu tri boda (dva za izlaznost i jedan za kilometražu.
Jasno je da prvo mjesto trenutno dijele Čudnovati slušači i Šumski urlikavci, jednako kao i Tromi bambusari i Živahni pustolovci na drugom mjestu.
Sljedeće kolo će biti puno neizvjesnije od ovog jer ćemo imati susret titana.

Do tada, vrijedno trenirajte…

Scroll to top