fbpx

Trčimo drugo kolo Zimske lige Hrvatska trči

Naša liga ide dalje, ne diraju nas ni nove mjere stožera, a ni hladnoća, jer – mi to možemo! Vikend pred nama donosi nam drugo kolo, na kojem ćemo se ponovno natjecati timski, možda protiv nekog suparnika u natjecateljskoj kategoriji, a mnogi će u opuštenom ritmu svoje kilometre posvetiti samo sebi. Kako se ono kaže, trčati se mora. 😉

Pravila su ista, no imali smo nekoliko jednakih upita pa idemo još jednom pojasniti. Bez obzira koliko i u kojoj kategoriji ste trčali na prvom kolu, na drugom (i svima iza njega) možete opet trčati što god želite.

Ako vam je do natjecanja, morate istrčati jednu od zadanih dionica – 5, 10, 21.1 ili 42.2 km i imati aplikaciju koja može podijeliti link na aktivnost kako bismo je mogli pogledati. Ako želite nastupiti rekreativno, možete istrčati bilo koju dionicu i prijaviti svoj rezultat, tu link nije obavezan. Svi kilometri, bez obzira jesu li u natjecateljskoj ili rekreativnoj kategoriji, sudjeluju u timskim rezultatima.

Na prvom smo kolu imali zanimljivu situaciju gdje su oba tima bili toliko blizu, da smo odlučili podijeliti bod.

Rezultati prvog kola

Detaljna pravila

Kako svom timu donijeti pobjedu

 

Startni paketi

Bilo je neuobičajeno puno reakcija na grupi, jer prvi startni paket, u kojem su startni broj i časopis “idemo!”, mnogima nisu došli na vrijeme. S pravom! I mi smo baš ljuti i neutješni zbog toga. Naime, sve smo spakirali i poslali 4. i 5. 12., tj. punih tjedan dana prije početka lige, nadajući se da je sedam dana dovoljno da Hrvatska pošta pošiljke isporuči. No, zbog velikog broja pošiljaka i korone, a kako smo saznali i reorganizacije posla, pošta je jedan dio pošiljaka isporučila s odmakom od 14 dana, a neke još nisu isporučene. Nadamo se da ćete ih svi dobiti uskoro, ispričavamo se zbog čekanja.

Pozitivna strana priče će nadamo se biti drugi paket koji smo upravo poslali. Ovaj put pošiljke idu prioritetnom poštom, to je uvijek išlo brže. A pozitivno u tome je da majice i medalje izgledaju perfektno i vjerujem da će svima biti lijepa uspomena na još jedno trkačko druženje ove godine.

Toliko za sad, trčite za vikend i vidimo se u Facebook grupi Hrvatska trči!

 

Scroll to top